woensdag 14 maart 2012

Winkeltje Spelen!

:champagne:Soms zit je weleens te denken, :math: in mijn geval heel vaak aangezien ik het commerciele brein van Crealing ben!!!, maar toch....

Best leuk hoor zo'n winkel. Als we vroeger gingen winkelen en in een leuke winkel kwamen dan begon het te kriebelen en leek het ons zo leuk : winkeltje spelen. :pin:

Inmiddels weten we wel beter. Het is hard werken, continu klaar staan voor je klanten en steeds weer het nieuwste van het nieuwste kunnen presenteren. :running: Gelukkig zijn we met z'n tweeen en hebben we mazzel met onze stagaires. Crealing is zoals jullie weten geopend van dinsdag t/m zaterdag, wat betekend dat we op maandag en soms zondag overal heen sjeezen :scooter: om de leukste nieuwe dingen in te kopen. Waardoor je weinig tijd overhoud voor een priveleven.
Mijn moeder, Ellen is dag en nacht in de winkel. Ik denk dat ze in het afgelopen jaar, in totaal mischien 3 uurtjes weggeweest is i.v.m. doktersbezoeken of ziekenhuis. Zij is altijd aanwezig en weet letterlijk waar alles ligt. Alle kralen, gekke knipvellen of pijperagers in de meest idiote kleuren weet zij feilloos te vinden. Chapeau! :clap:

We zijn nu bijna een jaar open en loopt de winkel als een trein. In het begin geloofde niemand in onze capaciteiten: “dat loopt toch niet zo'n frutselwinkeltje”, “ waar begin je aan, is zo'n gezeur met de belasting, doe maar lekker zwart in een schuurtje ofzo”, dat kregen we te horen. We hebben het tegendeel bewezen, en hoe! We draaien beter dan de verwachtingen, de bank belde van de week om te informeren of ze ons bij iets van dienst konden zijn. Terwijl ze in januari 2010 zich 3 keer in de rondte lachten vanwege ons “freubelplan”.

Het is hard werken, maar het is elke zweetdruppel waard geweest! :sortof: We hebben geen schuld, een prachtige zaak en hele gezellige klanten die ons dagelijks komen bezoeken vanwege ons uitgebreide assortiment, maar ook omdat we mogen en kunnen zijn wie we zijn: creatieve, enthoussiaste en vooral doorzettende onderneemsters! :shining:

Dankjulliewel voor het mede mogelijk maken van ons succes!

7 opmerkingen:

 1. we zijn super blij met jullie mooie winkel hier in Geldermalsen, kunnen jullie ook zeker niet meer missen hihi Toppie ! lieve groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie kan er nou zonder Crealing.
  Jullie zijn echt fantastisch.
  Dikke Knuffel
  Wilma van Doorn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit klinkt geweldig jammer dat het voor mij zo ver weg is ik wens je heel veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jullie hebbe het mooi voor elkaar hoor :D en ik kom zker snel een keertje langs :D

  liefs patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er prachtig uit hoor...veel suc6 gewenst. Ik kom nog wel eens een kijkje nemen. Misschien wil je een keer bij mij langs komen op mijn blog?
  Die letters moet je snel laten verdwijnen want die zijn niet te lezen.

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt dat je volger van mij bent geworden....ik ga jou ook volgen.

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen