DT Team

Crealing werkt met een zeer getalenteerd Design Team. Deze dames maken prachtige creaties voor ons en voor jullie. Elk van hen heeft een andere "discipline", uitvoering van materialen en heel belangrijk smaak! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is bij Crealing!

Hieronder stelt het team zich even aan jullie voor.


Corrie


Mijn naam is Corrie Hak en ik kom uit Culemborg.
Ik ben de ontwerpster van (bijna) alle kaarten die je ziet bij Crealing. Al vanaf de opening ben ik iedere week op donderdag aanwezig om je te helpen met de nieuwste kaart-technieken & voor een handig advies.


Cynthia

Mijn naam is Cynthia van der Wilk, getrouwd en moeder van 2 lieve jongens. Ronan en Quinn. Ik scrap al ruim 8 jaar. Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van de creaties die ik zoal maak:
http://magicalscrapworld.blogspot.nl/


Ellen


Ellen van Driel is al decennia lang bekend als ontwerpster en schrijfster. Zij is het creatieve brein van Crealing. Ellen doet de styling & ontwerpt sieraden onder het label: ByEllen. Zij voorziet Crealing wekelijks van de nieuwste creaties.


Joyce


Ik ben Joyce (Jolara) 33 jaar, getrouwd met Lars en samen hebben we 2 kids. Randy en Duncan.
Ik ben sinds een paar jaar helemaal verslaafd aan het maken van scrapkaarten. Het is echt mijn ontspanning en als de tijd het toe laat ben ik er graag mee bezig. Ik kleur het liefst met Copics maar gebruik soms ook Prisma potloden. Ik hou ook erg van projecten maken en andere vormen kaarten.
www.jolaras.blogspot.com


Lotte


Hallo allemaal. Ik ben Lotte, 26 jaar en ik woon in Arnhem. Sinds mijn afstuderen in 2008, ben ik begonnen met het maken van kaarten. Ik ben begonnen met 3D en borduren en sinds 2010 heb ik ook het scrapvirus te pakken. Via deze blog wil ik mensen laten zien wat ik nu eigenlijk allemaal maak en hoop ik je op idee├źn te brengen.
http://lottestoffelen.blogspot.nl/


Ria


Hoi allemaal, ik ben Ria, 32 jaar en getrouwd met Roland. Ik ben de trotse moeder van onze 2 kanjers, Thomas (’06) en Ilse (’09). Mijn hobby’s zijn het maken van marsepeinen taarten,cupcakes, traktaties, kadoosjes enz. Ook scrap ik graag. Ik ben regelmatig te vinden op Social Media en kan uren rondsnuffelen op Pinterest ;-)!

Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van de creaties die ik zoal maak. http://riadekkers80.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten