zaterdag 16 november 2013

Herfstkleuren

Hallo allemaal,

De challenge herfstkleuren is in volle gang. Als voorbeeld heb ik dit keer een borduurkaart gemaakt. Ik blijf borduurkaarten prachtig vinden. En heerlijk relaxed om te maken. Je kunt zowel het borduren als het knippen van je 3D plaatje lekker op de bank doen.


Voor deze kaart heb ik een knipvel van Le Suh gebruikt. Crealing heeft een groot assortiment knipvellen. Kijk eens in de mappen wanneer je in de winkel bent. Maar ook in de webwinkel staat veel knipvellen. Momenteel hebben ze zelfs een actie 50 knipvellen voor €20,-.

Het borduurpatroon wat ik voor deze kaart heb gebruikt komt uit Hobbydols boekje nr 78. In de Hobbydols boekjes reeks zitten prachtige borduurpatronen. Ik mag ze altijd graag borduren. En met de verschillende boekjes heb je voor elk plaatje een geschikt patroon.

Er zijn verschillende soorten borduurgaren. En elk garen heeft zo zijn kleuren en kwaliteit. Bij Crealing verkopen ze het Mettler borduurgaren. Zij hebben een groot assortiment. Zo heb je altijd de juiste kleur bij je 3D plaatje.

De randjes heb ik bewerkt met Distress inkt. Dat geeft altijd een mooi effect vind ik zelf en dat maakt de overloop naar het gekleurde cardstock subtieler. Zo zie je dat Distress inkt heel veelzijdig is. Je kunt er plaatjes mee inkleuren, randjes mee bewerken etc.Wat leuke versiering ter afwerking en klaar is je kaart.

Groetjes Lotte

4 opmerkingen:

 1. heel mooi zelf borduur ik ook graag dit patroontje is ook heel mooi groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje hoor......kan me niet voorstellen dat je relaxed vind. Vrees dat bij mij de kaart allang in flarden gescheurd zou zijn. Verstrikt in een web van borduurdraad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel voor jullie leuke reacties!
  Groetjes Lotte

  BeantwoordenVerwijderen