zaterdag 30 juni 2012

Vintage Flourishes Birds

Na het succes van de Floral Flourishes Stansjes 
(betaalbare serie snijmalletjes met leuke designs tegen een schappelijk prijsje) 
moest er natuurlijk een nieuwe serie komen en daar heeft  Joy! de afgelopen tijd hard aan gewerkt. 
De eerste designs zijn klaar en mogen wij jullie nu tonen:

 De stansjes zijn leverbaar vanaf eind juli maar je kunt ze bij de betere hobbyspeciaalzaak al als pre-order bestellen o.a. bij Crealing. (klik op onderstaand logo voor een direkte link naar deze nieuwe snijmalletjes)


Design Team Member Anita heeft haar creativiteit weer eens losgelaten op deze nieuwe malletjes en hieronder vinden jullie weer al het leuks wat ze ermee gemaakt heeft. Ze heeft gekozen voor sjieke mini-kaartjes van 10 x 10 cm die zelfs aan een ruiker gehangen kunnen worden.


De kraanvogel staat voor NU IS HET TIJD VOOR MIJ.... bijvoorbeeld in de VUT gaan. De mini-kaartjes zijn charmant maar heerlijk rustig. Leuk ook voor bij een grote doos bonbons.


En de tortelduifjes staan voor LIEFDE en EEUWIGE trouw, dus LOVE! Ook hier heeft Anita de vogel weer gestanst uit een leuk designpapiertje, en de randjes geblend met een kleur inkt naar keuze. Voor het hart is een Nestabilitie gebruikt.


De uil staat voor WIJSHEID, en dus geslaagd. En dat geeft als reactie...YIPPEE.... feest! Maak hiermee een leuk kaartje voor iemand die zojuist zijn diploma heeft behaald.

We zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe lijn vinden, en kijken uit naar jullie reacties!

Fijn weekend Team Crealing1 opmerking:

  1. Super leuke stanjes zijn het!! Mooie voorbeeldkaartjes zijn het geworden!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen