woensdag 7 augustus 2013

Twilight Lily Fae

Hallo allemaal,

Heerlijk dat het de aankomende dagen wat koeler wordt, vinden jullie niet? Dan komt de zin om een kaartje te maken ook weer terug. Toch heb ik met het warme weer een kaartje gemaakt en het is een kerstkaart geworden. Ik zie het altijd als een soort van mentale verkoeling om met 30 graden een kerstkaart te maken. 

 

De materialen die ik heb gebruikt zijn van de nieuwe lijn van Docrafts - Christmas in the Country. Hier heb ik het scrappapier, de strik en de tekststempel van gebruikt. De stempel is van Crafts and Me en heet Twilight Lily Fae. De stempel heb ik ingekleurd met distress inkt en erachter heb ik een leuke doily gestoken. Daarop heb ik uit kraft papier de multi die frame round stars van Nellie Snellen gebruikt. Onder de tekst heb ik de Memory Box mal Chesapeake Scrollwork geplaatst. Aan de zijkant heb ik onder de bloemen de nieuwe Shape die pine branch van Nellie Snellen als takjes gedaan. Daarop heb ik een leuke bloementoef gezet. Als laatste heb ik nog wat plakparels aangebracht ter afwerking van de kaart. De materialen zijn te koop bij Crealing.

Wat vinden jullie ervan? 

Lieve groetjes Lotte

4 opmerkingen:

  1. Wat een beeldige kaart Lotte
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een fantastische mooie kaart is dit, heerlijk in die kleurencombinatie, mooi afdrukje prachtig ingekleurd en de details zijn mooi op kleur uitgekozen, geweldig mooi geheel.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig mooi kaartje heb je weer gemaakt....helemaal TOP!!!
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank jullie wel voor jullie super leuke reacties.

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen