woensdag 27 november 2013

Spelen....

Hallo allemaal,

Als ik echt iets speciaals wil maken voor iemand, dan ga ik vaak spelen. Spelen met allerlei verschillende materialen om dat samen één geheel te laten vormen en een prachtige creatie te maken. 


Allereerst heb je een thema nodig. Ik ga dan vaak op internet op zoek naar passende plaatjes. In het geval van deze creatie heb ik gekozen voor het thema hardlopen. 


Verder neem ik als basis wit papier. Alleen maar wit papier, verder geen ander papier. En dan begint het, het spelen. Ik pak mijn distress inkt of Pan Pastel en kijk welke kleuren bij de plaatjes passen. Ik neem er embossing poeder bij en begin met inkten, embossen, stempelen of ik spuit met glimmermist of goosebumps net zolang tot ik tevreden ben. Ik probeer dan altijd verschillende dingen uit. En ik zie gewoon wat eruit komt. Als iets niet naar mijn zin is verscheur ik het en probeer ik het opnieuw. Je hebt tallose mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld eens een uitgestanst rondje en gebruik dat bij het beinkten van het papier. De leukste dingen komen eruit. Wees creatief met wat je in huis hebt. 
 


 Nog wat versiering ter afwerken en je hebt een fantastische creatie waar iedereen van onder de indruk is. 

Lieve groetjes Lotte

6 opmerkingen: